Жебрівський обіцяє відновлення світла в Авдіївці до кінця дня

Читать на русском
В Авдіївці відновили лінію електропередач, яка забезпечує постачання електрики в місто. Якщо технічна перевірка на підстанціях пройде позитивно, ще до сутінків в Авдіївці буде світло.

Поблизу Авдіївки відновили лінію електропередач, яка забезпечує постачання електрики в місто.

Про це в Twitter написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

Донецький метзавод зупинив роботу через блокадуДонецький металургійний завод, що належить до групи «Донецьксталь» Віктора Нусенкіса, 27 лютого 2017 року повністю зупинив виплавлення чавуну.

«Відновлено лінію електропередач в Авдіївці. Якщо технічна перевірка на підстанціях пройде позитивно, ще до сутінків в Авдіївці буде світло», – написав він.

Водночас у Міноборони повідомили, що ремонтні бригади в супроводі офіцерів української сторони СЦКК проводять аварійні роботи для відновлення електропостачання в Авдіївці.

Як відомо, російська сторона погодила режим тиші, але лише для відновлення електропостачання в районі Авдіївки. Режим припинення вогню починається з 13 годин.

Раніше РФ надала гарантії перемир'я для ремонту ЛЕП під Авдіївкою.

Керівництво Донецької фільтрувальної станції заявило про евакуацію всього персоналу та зупинку роботи станції до припинення вогню в районі ДФС.

Нагадаємо, жителі Авдіївки третю добу залишаються без електрики.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: