Доба в АТО: двоє українських військових загинули

Читать на русском
У зоні АТО протягом минулої доби було зафіксовано 62 обстріли позицій українських військовослужбовців з боку терористів.

У зоні АТО протягом минулої доби було зафіксовано 62 обстріли позицій українських військовослужбовців з боку терористів.

Про це повідомляє прес-центр АТО, пише «Слово і Діло».

За минулу добу двоє українських військових загинули, двоє були поранені, ще двоє – травмовані.

На маріупольському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстріляли Водяне, Мар’їнку та Широкине, а з стрілецької зброї та гранатометів – Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, Широкине, Мар’їнку та Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар’їнці і Водяному – БМП та БТР, а по Павлополю – танк.

На донецькому напрямку з танку терористи обстрілювали Піски та шахту Бутівку. Авдіївку, Кам’янку, Луганське та шахту Бутівка терористи обстріляли зі 120 та 82 міліметрових мінометів. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Луганському, Новолуганському та Зайцевому. В районі Верхньоторецького терористи застосували озброєння БМП.

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

На луганському напрямку зі 120 міліметрових мінометів бойовики вели вогонь по Попасній, Оріховому та Катеринівці. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Новоолександрівці, Лобачевому та Новозванівці.

Сутки в АТО: двое украинских военных погиблиSlovoiDilo

Нагадаємо, протягом дня 26 лютого проросійські бойовики випустили по Авдіївці 77 снарядів.

Зазначимо, що США закликали Росію і «терористів, яких вона підтримує» дотримуватися тиші на Донбасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: