СБУ планує допит Савченко в зв'язку з поїздкою до бойовиків

Читать на русском
За словами радника голови СБУ Юрій Тандита, співробітники Служби безпеки мають намір допитати депутата Надію Савченко найближчими днями.

Служба безпеки планує в найближчі дні допитати народного депутата Надію Савченко у зв'язку з її нещодавнім візитом в окупований Донецьк.

Про це в ефірі каналу «112 Украина» заявив радник голови СБУ Юрій Тандеіт, передає «Слово і Діло».

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

«У нас дуже багато питань, ми чекаємо Надію Савченко до себе в гості, звичайно, ми будемо її допитувати, ... тим більше що вона спілкувалася з представниками незаконних збройних формувань, і ми їй будемо ставити дуже багато питань», - говорить Тандем.

За його словами, співробітники Служби допитають Савченко в найближчі дні.

24 лютого Савченко вирушила в окупований Донецьк разом з керівником ГО Офіцерський корпус Володимиром Рубаном, щоб зустрітися з українськими заручниками.

Пізніше у зв'язку зі своєю поїздкою в окупований Донецьк Савченко попросила підтримати її «як підтримували, коли вона була в полоні».

Нагадаємо, Рада прийняла в першому читанні зміни до «закону Савченко».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: