Подвійний теракт в Сирії: 42 загиблих, десятки поранених

Читать на русском
Група смертників підірвала себе поблизу урядового кварталу в сирійському місті Хомс. Загинуло 42 людини, десятки поранених.

У центральній частині сирійського міста Хомс стався подвійний теракт, в результаті якого загинули десятки людей.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на AFP.

«Два вибухи терористів забрали життя 32 людей і поранили ще 24», - сказав губернатор провінції Хомс аль-Барраза, слова якого наводить сирійське державне телебачення.

Теракт в Хомсі

Близько шести терористів-смертників ІДІЛ здійснили підрив поблизу офісу служби Держбезпеки, а також біля будівлі військової розвідки. На даний момент точно відомо про 42 убитих. Помер великий офіцер військової розвідки Сирії.

Сирія сьогодні: чи можна змусити вести переговори тих, хто роками один в одного стріляв?Політичний аналітик пояснив, чому США згодні вести переговори з РФ щодо Сирії, та оцінив засідання сторін в Астані.

Відповідальність за те, що трапилося взяло на себе терористичне угрупування «Джебхат ан-Нусра», яка заборонена в РФ.

Хомс – третє за величиною місто Сирії, що знаходиться під контролем урядових військ Башара Асада.

Вибух в Дар'я

Бойовики, які входять в коаліцію повстанців угруповання «Хайят-Тахрір Аль-Шам» випустили саморобну ракету «Омар» по району міста Дар'я Аль-Манш. В результаті атаки знищена школа Муавіяс в центрі міста.

Як відомо, в Женеві пройшов новий раунд переговорів по мирному врегулюванню ситуації в Сирії, але закінчився безрезультатно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: