Викрадення Гончаренка: підозру оголошено трьом фігурантам

Читать на русском
У Одесі 24 лютого підозру у викраденні народного депутата Олексія Гончаренка було оголошено трьом людям.
Олексій Гончаренко

У Одесі 24 лютого підозру у викраденні народного депутата від БПП Олексія Гончаренка було оголошено трьом людям.

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Одеської області Інна Верба, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо».

Повідомляється, що підозру було оголошено трьом чоловікам, яких затримали в четвер за підозрою в організації викрадення Гончаренка з метою завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Гончаренко розповів подробиці свого викраденняНародний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко, якого сьогодні викрали, розповів деталі інциденту.

Зазначено, що затримані підозрюються у злочинах, передбачених ч. 1 ст. 161 (умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності або образу почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями та ін.), а також ч. 3 ст. 346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що замовника викрадення нардепа Гончаренка позбавлять депутатського мандата через суд. Відзначимо, що нардепа викрали невідомі 23 лютого в Одесі. Пізніше прокуратура знайшла його і затримала підозрюваних в організації викрадення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: