Савченко прибула до Донецька – ЗМІ

Читать на русском
Керівник українського центру звільнення полонених Офіцерський корпус Володимир Рубан та депутат Верховної Ради Надія Савченко прибули на окуповану територію Донецької області.
Надія СавченкоФото: УНІАН

Керівник українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан та депутат Верховної Ради Надія Савченко прибули на окуповану територію Донецької області.

Про це повідомляє підконтрольний бойовикам сайт ДАН, посилаючись на так зване «Міністерство державної безпеки ДНР», пише «Слово і Діло».

«Рубан і Савченко приїхали провідати українських військовополонених», – наголошується в повідомленні.

Деякі ЗМІ повідомляють, що вони перебувають безпосередньо в окупованому Донецьку.

Савченко запропонувала віддати Крим РосіїНародний депутат Надія Савченко вважає, що звільнити Донбас невійськовим шляхом можна, але для цього на деякий час доведеться здати Крим.

Нагадаємо, 7 грудня 2016 року Савченко таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками так званих «ДНР» і «ЛНР» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.

Поза спинами офіційних переговорників Тристоронньої контактної групи колишня політв’язень Росії Савченко та проросійські бойовики говорили про полонених.

Повідомлялося, що зустріч відбулася за посередництва Федеральної служби безпеки РФ. Нардеп не попереджала Службу безпеки України про поїздку до Мінська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: