У житлових районах Авдіївки знешкодили 60 нерозірваних мін і снарядів

Читать на русском
З початку лютого військові сапери розвідали і провели в околицях Авдіївки маркування трьох мінних полів загальною площею близько 60 гектарів і знешкодили в житлових кварталах більше 60 нерозірвані гарматних снарядів і мінометних мін.

З початку лютого сапери в житлових кварталах Авдіївки знешкодили понад 60 нерозірваних гарматних снарядів і мінометних мін.

Про це повідомили у Міноборони, передає «Слово і Діло».

Жебрівський розповів подробиці про події в АвдіївціГлава Військово-цивільної адміністрації Донецької області Павло Жебрівський повідомив, що до електрогенераторыв підключені 13 об'єктів Авдіївки.

Щодня на запити місцевих органів влади, Національної поліції і Державної служби України з надзвичайних ситуацій групи розмінування 72-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України очищають від вибухонебезпечних предметів житлові квартали Авдіївки.

З початку лютого військові сапери розвідали і провели в околицях Авдіївки маркування трьох мінних полів загальною площею близько 60 гектарів і знешкодили в житлових кварталах більше 60 нерозірвані гарматних снарядів і мінометних мін. Більше половини знешкоджених боєприпасів мали калібр, заборонений Мінськими домовленостями.

Також сапери Збройних Сил України забезпечили безперешкодну роботу працівників комунального господарства Авдіївки по відновленню близько 15 км ліній електромереж та Донецької фільтрувальної станції для забезпечення місцевих жителів водою.

На лінії зіткнення в районі Авдіївки військові інженери встановили для трьох камер відеоспостереження засоби автономного живлення.

Наразі в Авдіївці активно відновлюють зруйновані будинки.

Нагадаємо, в ДСНС повідомили, що електропостачання Авдіївки повністю відновлено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: