«Укроборонпром» почав виробництво техніки для ЗСУ під держгарантії

Читать на русском
Підприємства Укроборонпрому виготовлять озброєння і військову техніку за оборонним замовленням та здійснять ремонт і відновлення вже існуючої зброї.

Підприємства, що входять до складу Державного концерну «Укроборонпром», виготовлять, відремонтують і модернізують понад 600 одиниць військової техніки для української армії за державними гарантіями.

На цю мить 10 заводів почали роботу за укладеними в рамках держгарантій угодами, передає «Слово і Діло».

«Укроборонпром» завдяки підтримці Президента, уряду і Ради національної безпеки й оборони України отримав фінансування виробництва оборонно-промислового комплексу кредитами під державні гарантії. Таким чином, буде забезпечено армію великою кількістю військової техніки і завантажені виробничі потужності вітчизняних підприємств», – відзначили в дежконцерні.

Безпілотний БТР «Фантом» увійшов до топ-5 виставки IDEX-2017 в ЕміратахУкраїнський безпілотний бронетранспортер «Фантом» увійшов до топ-5 виставки серед кількох тисяч експонатів із 50 країн, представлених на престижній міжнародній виставці в Об'єднаних Арабських Еміратах IDEX-2017.

Перш за все, розпочато роботу над бронетанковою технікою, що пояснюється тривалим циклом виготовлення.

Нагадаємо, що обсяг виконаних Україною в 2016 році експортних контрактів із постачання продукції військового призначення виріс у порівнянні з 2015 роком на 25% і склав $750 млн.

Як повідомлялося раніше, ДК «Укоборонпром» приступив до формування інформаційної бази або «реєстру компетенцій» з метою оптимізувати кооперацію при виконанні програм імпортозаміщення в ОПК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: