Адміністрація Трампа посилила правила депортації нелегальних мігрантів

Читать на русском
Адміністрація президента США Дональда Трампа випустила нові, більш жорсткі правила щодо депортації нелегальних мігрантів.

В першу чергу нові заходи націлені на нелегальних мігрантів, які були засуджені за вчинення злочинів або представляють загрозу для безпеки в країні, а також на тих, хто нещодавно потрапив на територію США.

Про це повідомляє російська служба ВВС, передає «Слово і Діло».

Експерт розповів, коли адміністрація Трампа зможе оприлюднити нову концепцію щодо РФПолітичний експерт розповів, чи можуть США зважитись на новий пакет санкцій проти РФ через втручання у вибори.

При цьому з незадокументованими мігрантами, які порушили правила дорожнього руху або скоїли крадіжку в магазині, влада буде поводитися так само, як і з тими, хто скоїв більш серйозні злочини.

У документі, оприлюдненому Міністерством національної безпеки США, зазначається, що влада країни ставить своїм пріоритетом депортацію більшої частини людей, що перебувають у країні нелегально. В документі наводиться широкий список категорій людей, які підлягають депортації.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер пояснив у вівторок, що нові правила не призведуть до масової депортації, однак вони мають дати більше повноважень правоохоронним органам, щоб виконувати наявні закони.

Раніше повідомлялося, що Трамп закликав викоренити антисемітизм у США.

Нагадаємо, Білий дім анонсував угоду Трампа з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: