Кобзон відмовився від «паспорта ДНР»

Читать на русском
Депутат Держдуми РФ і співак Йосип Кобзон заявив, що він є громадянином Росії і спростував наявність у себе «паспорта Донецької народної республіки».

Депутат Держдуми РФ і співак Йосип Кобзон заявив, що він є громадянином Росії і спростував наявність у себе «паспорта Донецької народної республіки».

«У мене немає жодного іншого паспорта, крім російського. Я пишаюся тим, що я герой Донецької народної республіки, це моя земля, це моя батьківщина», - цитує Кобзона видання «Дощ», передає «Слово і Діло» з посиланням на «Новий час».

У той же час, журналісти повідомляють, що влітку 2016 року Йосиф Кобзон в інтерв'ю російському виданню «Комсомольська правда» говорив, що є громадянином ДНР і продемонстрував «паспорт».

Навіщо Кремль визнав «паспорти» «Л/ДНР». Подробиці указу ПутінаПолітолог пояснив, навіщо РФ визнала «документи» ОРДЛО та чи означатиме це вихід із мінського процесу Росії.
  Кобзон відомий своєю підтримкою терористичних угруповань ДНР і ЛНР, які знищують схід України. Зокрема, незважаючи на заборону СБУ, в жовтні 2014 він відвідав територію Донецької області, яка знаходиться під контролем бойовиків.

Полтава і Дніпропетровськ позбавили Кобзона звання почесного громадянина міста.

Нагадаємо, Кобзон також є в списку персон нон грата, опублікованому Міністерством культури України.

Як повідомлялося, ЄС не пускатиме до себе з «паспортами» «Л / ДНР».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: