ЗМІ підрахували витрати Трампа на відпочинок

Читать на русском
Відрядження Трампа і його сім'ї за місяць коштували американським платникам податків майже стільки ж, скільки поїздки колишнього президента Обами протягом року.

Відрядження Трампа і його сім'ї за місяць коштували американським платникам податків майже стільки ж, скільки поїздки колишнього президента Обами протягом року.   Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

Наприклад, поїздки президента США в заміський клуб Мар-а-Лаго для гри в гольф у Флориді в поєднанні з відрядженнями синів коштували $ 11,3 млн, пише британська газета Independent.

Дорожні витрати Обами склали в середньому $ 12,1 млн на кожному з восьми років його перебування в Білому домі.

 70-річний лідер неодноразово критикував Обаму за кошти платників податків, які він витрачав на поїздки під час його перебування на посаді президента.   Так, в січні 2012 року він написав у Твіттері: «Відпустка президента Барака Обами коштує платникам податків мільйони доларів. Неймовірно!».   Газета The Washington Post зокрема відзначає, що всі поїздки Обами і його сім'ї за 8 років правління коштували $ 97 млн.   Крім того, охорона Trump Tower, в якій наразі мешкає Меланія Трамп з сином, коштуватиме $ 183 млн за рік.   Видання зазначає, що син президента Ерік Трамп також здійснює закордонні бізнес-поїздки за рахунок бюджету. Рахунок за його проживання в готелі в Уругваї, наприклад, коштував майже $ 98 тисяч. «Звичка президента США Дональда Трампа проводити вихідні в заміському клубі коштуватиме бюджету США мільйони доларів», - зазначає видання.

Нагадаємо, рейтинг схвалення роботи нового президента США Дональда Трампа знизився з 45% до 40%. Рейтинг несхвалення виріс до 55%. Конгресмени США вимагають розслідування щодо радника Трампа Майкла Флінна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: