Янукович написав листа світовим лідерам про своє бачення подій на Майдані

Читать на русском
Російські засоби масової інформації повідомили про лист світовим лідерам, який надіслав їм Віктор Янукович.

Екс-президент України Віктор Янукович звернувся до світових лідерів із листом, в якому виклав своє бачення подій на Майдані.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російські ЗМІ.

«Хочу поінформувати вас про певні факти, які мали місце в Україні в лютому 2014 року і привели до ескалації збройного конфлікту в серці Європи. Даним подіям необхідно дати об'єктивну правову оцінку, як в Україні, так і на міжнародному рівні», - пише президент-утікач.

Адвокат Небесної Сотні оцінив шанси закрити справу Януковича в 2017 роціЧлен групи адвокатів Небесної Сотні оцінив перспективи розслідування, передачі до суду та завершення справи Януковича про держзраду в 2017 році.

Також Янукович пропонує включити до переговорів в рамках нормандського формату представників самопроголошених республік Донбасу.

Лист адресований лідерам країн-гарантів угоди про врегулювання політичної кризи в Україні, підписаної в лютому 2014 року, – президентам Франції та Польщі, президенту й канцлеру Німеччини, а також президентам Росії та США, голові ПАРЄ, генеральному секретарю Ради Європи, голові Європарламенту.

Нагадаємо, Янукович погодився надати свідчення українським слідчим.

Раніше стало відомо, коли справа Януковича опиниться в суді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: