У парламенті Нідерландів є необхідна кількість голосів для ратифікації асоціації Україна-ЄС

Читать на русском
Парламент Нідерландів має необхідну кількість голосів, щоб підтримати законопроект, внесений урядом країни, з пропозицією ратифікувати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

Парламент Нідерландів (Друга палата) має необхідну кількість голосів, щоб підтримати законопроект, внесений урядом країни, з пропозицією ратифікувати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

Про це повідомляє УНІАН, передає «Слово і Діло».

В МЗС розповіли, коли Нідерланди можуть завершити ратифікацію асоціації Україна-ЄСУ Міністерстві закордонних справ України спрогнозували дату завершення Нідерландами процесу ратифікації асоціації Україна-Євросоюз.

Відповідне обговорення відбулося у вівторок у Гаазі в присутності прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте та міністра закордонних справ Берта Кундерса. Із зроблених заяв уже очевидно, що проект закону буде підтриманий більшістю парламенту.

Як відомо, голосування законопроекту заплановане на 23 лютого.

Нідерланди залишаються єдиною країною Євросоюзу, яка не ратифікувала Угоду про асоціацію Україна-ЄС. За підсумками референдуму, який пройшов у квітні 2016 року, понад 60% нідерландців висловилися проти асоціації з Україною.

Нагадаємо, Нідерланди порахували прибуток від Угоди про асоціацію України з ЄС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: