Порошенко задоволений співпрацею з новою адміністрацією США

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко задоволений співпрацею з новою адміністрацією США. Глава держави наголосив, що на конференції в Мюнхені українські дипломати ефективно працювали над зміцненнями коаліції на підтримку України.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко задоволений співпрацею з новою адміністрацією США.

Про це він заявив у рамках виступу на оперативних зборах керівного складу Збройних сил України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

За словами Порошенка, під час виступу та під час двосторонніх зустрічей на Мюнхенській безпековій конференції він наголошував на тому, що агресивна політика є елементом дуже небезпечної гри, яку веде Російська Федерація з метою кардинально змінити геополітичний ландшафт усього європейського континенту.

Він також додав, що на конференції в Мюнхені українські дипломати ефективно працювали над зміцненнями коаліції на підтримку України.

Порошенко обговорив з Пенсом майбутній візит до СШАПрезидент України Петр Порошенко і віце-президент США Майкл Пенс в ході сьогоднішньої зустрічі в Мюнхені обговорили майбутній візит українського лідера до Вашингтона.

«Хотів би вас поінформувати, що дуже важливою була зустріч із віце-президентом США Майком Пенсом. Під час перебування в Мюнхені відбулася й телефонна розмова з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном. Наразі я задоволений тим, як наводяться мости, налагоджується наш діалог із новою американською адміністрацією. Також було дві надзвичайно ефективних розмови з президентом США Дональдом Трампом», – наголосив Глава держави.

Нагадаємо, у виступі на Мюнхенській безпековій конференції віце-президент США Майк Пенс заявив, що Росія має нести відповідальність за свої дії в Україні. Після цієї заяви в РФ сказали, що розчарувалися у віце-президенті США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: