Нардеп Кіссе за два роки так і не подав законопроект про підвищення прожиткового мінімуму

Читать на русском
Народний депутат Антон Кіссе провалив обіцянку зареєструвати в парламенті законопроект про підвищення прожиткового мінімуму до реального рівня.
Антон КіссеФото з відкритих джерел

Народний депутат від парламентської групи «Відродження» Антон Кіссе провалив обіцянку ініціювати законопроект про новий рівень прожиткового мінімуму.

Про це йшлося в передвиборчій програмі кандидата-мажоритарника, що балотувався в Одеській області, нагадує «Слово і Діло».

Антон КіссеНародний депутат України
Кіссе пообіцяв ініціювати законопроект про новий реальний прожитковий мінімумСказано 18 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

У жовтні минулого року він навіть заявив, що партія «Наш край» вимагає у 2017-му підвищити прожитковий мінімум до реальних показників. За підрахунками членів партії, це 3080 грн.

Однак станом на кінець лютого, коли «Слово і Діло» перевірило стан виконання цієї обіцянки, жодна відповідна законодавча ініціатива народного депутата у Верховній Раді не зареєстрована.

В досьє Кіссе вже 19 невиконаних обіцянок із 44. В рейтингу відповідальності депутатів парламенту він лише на 196 місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: