Ахметова допитали в справі «плівок Онищенка»

Читать на русском
Олігарха Ріната Ахметова допитали в НАБУ в рамках справи про так звані плівки Онищенка. Про це повідомили у прес-службі НАБУ.
Рінат Ахметов

Олігарха Ріната Ахметова допитали в НАБУ в рамках справи про так звані «плівки Онищенка».

Про це «Українській правді» повідомили у прес-службі НАБУ, пише «Слово і Діло».

«Був сьогодні на допиті в першій половині дня. В рамках розслідування за фактом плівок Онищенка», – сказали в прес-службі НАБУ.

Нагадаємо, нардеп Олександр Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажі природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 мільярдів грн.

У НАБУ не виключають допиту Порошенка в справі ОнищенкаУ Національному антикорупційному бюро не проти допитати українського Главу держави Петра Порошенка.

Як відомо, у липні 2016-го Онищенко виїхав з України після того, як Верховна Рада дала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання і арешт. Його оголосили у національний розшук.

Онищенко заявив, що не визнає своєї провини та збирається судитися в Лондоні. Нещодавно керівник САП Назар Холодницький заявив, що готовий зустрітися з Онищенко в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: