«Сумитеплоенерго» перейшло на дорогий газ через економію вугілля

Читать на русском
Кабмін запровадив надзвичайний стан у сфері енергетики Сумської області – запасів антрациту на Сумській ТЕЦ майже не залишилося.

Сумська ТЕЦ перейшла на дорогий природний газ, щоб виключити можливі перебої з теплопостачанням.

Про це повідомив сьогодні на апаратній нараді директор ВАТ «Сумитеплоенерго» Дмитро Васюнін, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на СТС.

«Зараз на підприємстві є 3500 тонн вугілля. Всі котли працюють на газу. Ліміту в нас достатньо, щоб завершити опалювальний сезон безперебійно», – повідомив він.

Раніше Кабмін запровадив надзвичайний стан у сфері енергетики Сумської області. Запасів антрациту на Сумській ТЕЦ майже не залишилося.

Блекаут та режим НС: наслідки продовження блокади ДонбасуНезалежний експерт із питань енергетики розповів про загрозу блекауту в Україні через продовження торгової блокади.

Сумську ТЕЦ орендує компанія «ТехНова» разом із Дарницькою ТЕЦ у Києві, Чернігівською та Черкаською ТЕЦ.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко доручив перевести ТЕЦ на економний режим роботи. Зокрема, задіяні парові котли, які працюють на вугіллі, та водогрійні котли, що працюють на природному газі.

Кабінет міністрів затвердив план приватизації Криворізької теплоелектроцентралі. Її статутний капітал складе 315 мільйонів. 99,53% акцій підприємства продадуть на аукціоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: