«Укроборонпром» представив наземний безпілотник «Фантом» – відео

Читать на русском
Фантом оснащений протитанковим ракетним комплексом Бар'єр. Із таким озброєнням він здатний вражати броньовані цілі на відстані від 100 до 5000 метрів.

«Укроборонпром» представив нову модифікацію безпілотного тактичного багатоцільового транспортного засобу «Фантом» на виставці IDEX 2017 в ОАЕ.

Оновлена ​​версія наземного безпілотника є демонстрацією лише однієї з багатьох варіацій комплектації «Фантома», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу підприємства.

«Завданням цього проекту є створення техніки, яка може ефективно виконувати різні бойові завдання, мінімізуючи при цьому ризики для життя військових», – говорить директор компанії-розробника «Спецтехноекспорт» Павло Барбуль.

Розробники інтегрували у «Фантом» протитанковий ракетний комплекс «Бар'єр». Із таким озброєнням малопомітний і мобільний Фантом здатний вражати броньовані цілі на відстані від 100 до 5000 метрів.

«Крім цього, «Фантом» укомплектований стабілізованою поворотною платформою для різних видів озброєнь. Вогневі випробування «Фантома», які проводилися зі встановленим кулеметом калібру 12,7 міліметра, підтвердили високу ефективність нової розробки», – йдеться в повідомленні.

«Укроборонпром» представляє технологічні новинки на виставці зброї IDEX-2017Державний концерн «Укроборонпром» бере участь виставці зброї IDEX (International Defence Exhibition), яка проходить раз на два роки в Об'єднаних Арабських Еміратах і представляє новинки, такі як наземні безпілотники «Фантом», БПЛА Anser і Patriot R2.

Гібридний двигун із повним приводом, незалежною підвіскою й гідравлічною гальмівною системою забезпечують «Фантому» високі ходові характеристики, в тому числі на піску. Зв'язок між центром управління та «Фантомом» забезпечується засобами захищеного радіоканалу радіусом дії до 10 км або через оптоволоконний кабель.

Як повідомлялося раніше, прем'єр-міністр і віце-президент Об'єднаних Арабських Еміратів Мохаммед ібн Рашид аль-Мактум відвідав стенд держконцерну «Укроборонпром» відразу після офіційного відкриття масштабної військової виставки світу IDEX 2017.

«Укроборонпром» також почав ротацію керівного складу своїх ключових підприємств, згідно з якою будуть замінені 25% усіх керівників.

"Fantom" with anti-tank missile system. Presentation at "IDEX-2017"STE - SpetsTechnoExport

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: