Лавров не планує зустрічей з представниками США у Мюнхені

Читать на русском
У глави МЗС РФ Сергія Лаврова не заплановано контактів з представниками адміністрації США на полях Мюнхенської безпекової конференції.
Сергій Лавров

У глави МЗС РФ Сергія Лаврова не заплановано контактів з представниками адміністрації США «на полях» Мюнхенської безпекової конференції.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на заступника глави МЗС Росії Олексія Мєшкова, пише «Слово і Діло».

«Контактів з представниками американської адміністрації у Мюнхені не передбачається», – повідомив він.

Могеріні Лаврову: насильство на Донбасі потрібно негайно припинитиГлава дипломатії ЄС Федеріка Могеріні звернулася до глави МЗС РФ Сергія Лаврова та закликала до негайного припинення насильства на сході України.

Також заступник голови МЗС зазначив, що на зустрічі у Мюнхені з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом Лавров обговорив питання формування порядку денного засідання Ради РФ-НАТО.

«Обговорювалася тема наповнення формату СРН реальним змістом, реальними практичними питаннями», – повідомив він та уточнив, що терміни скликання нового засідання РРН обговорюється на «технічному, робочому рівні».

Нагадаємо, раніше в Адміністрації президента України анонсували зустріч Петра Порошенка і віце-президента США Майкла Пенса в Мюнхені. Сьогодні Пенс в ході конференції заявив, що Росію необхідно притягнути до відповідальності через ситуацію в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: