За день у зоні АТО поранені двоє військових – штаб

Читать на русском
У суботу, 18 лютого, в зоні бойових дій на Донбасі проросійськіт терористи станом на 18:00 здійснили 49 обстрілів позицій сил АТО.

У суботу, 18 лютого, в зоні бойових дій на Донбасі проросійські терористи станом на 18:00 здійснили 49 обстрілів позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 лютогоСитуація на сході країни станом на 00:00 18 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

В результаті бойових дій двоє українських військових зазнали поранень.

На донецькому напрямку з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстріляли Новолуганське, Авдіївку, Піски, Невельське, Троїцьке, Луганське, Опитне та Зайцеве. По Новолуганському також стріляв снайпер. В районі Авдіївки близько 05:00 відбулося бойове зіткнення. Напад бойовиків було відбито.

На луганському напрямку з мінометів різних калібрів противник гатив по Новоолександрівці та Кримському, з гранатометів – по Станиці Луганській. З протитанкових ракетних комплексів бойовики обстрілювали Кримське.

На маріупольському напрямку з мінометів обстріляли Водяне, Павлопіль, з гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Гнутове, Водяне, Широкине, Талаківку. По Широкиному вели вогонь ворожі БМП.

Нагадаємо, напередодні, 17 лютого, в зоні проведення АТО загинув волонтер, було поранено 4 військових і 2 цивільних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: