«Євробачення-2017»: у Києві додатково встановлять 4 тисячі камер відеоспостереження

Читать на русском
Для посилення безпеки додатково будуть встановлені 4 тисячі камер відеоспостереження й дата-центр сучасного рівня.

До «Євробачення-2017» у Києві встановлять 4 тисячі камер відеоспостереження.

Про це повідомляють «Факти», передає «Слово і Діло».

«Київ був, є й буде готовим до «Євробачення», – сказав заступник голови Київської міської адміністрації Олексій Резніков, зазначивши, що конкурс у столиці України пройде на найвищому рівні.

На «Євробачення» від Росії пропонують відправити Кобзона та хор АлександроваДепутат Держдуми Олег Нілов запропонував направити від Росії Йосипа Кобзона, а також хор ім. Александрова на конкурс Євробачення, який пройде в Києві.

З міського бюджету на проведення «Євробачення-2017» уже виділено 200 млн грн. Навесні розпочнуться роботи з озеленення Києва. Для поліпшення транспортних перевезень місто додатково закупило 12 трамваїв і понад 100 автобусів. Проводиться підготовка великої команди волонтерів. 47 екіпажів швидкої допомоги оснащені системами GPS-навігації. Для посилення безпеки додатково будуть встановлені 4 тисячі камер відеоспостереження, а також дата-центр сучасного рівня.

«Хочу запросити до Києва представників Лондона й Тель-Авіва, які пишаються своїми дата-центрами, щоб вони побачили й наш», – з гордістю зазначив Резніков.

Міська адміністрація домовилася з власниками готелів про те, щоб на час «Євробачення» вони не підвищували ціни на номери.

Нагадаємо, продаж квитків на «Євробачення-2017» розпочався 14 лютого.

Раніше Росія обіцяла не влаштовувати провокацій на «Євробаченні-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: