МЕРТ зареєструвало індустріальний парк «Павлоград»

Читать на русском
ІП Павлоград розташований у Павлоградському районі Дніпропетровської області. Його поява допоможе створити близько 5 тис. нових робочих місць.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ) 14 лютого включило до Реєстру індустріальних (промислових) парків парк «Павлоград» у Дніпропетровській області.

Індустріальний парк «Павлоград» став 18-м у реєстрі, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням на сайті відомства в п'ятницю, земельна ділянка (250 га) обмежена територіями держпідприємства «Виробниче об'єднання «Південмаш ім. О. М. Макарова» та ТОВ «Павлоградський завод технологічного обладнання».

Керівною компанією ІП «Павлоград» є держпідприємство Дніпропетровської обласної держадміністрації (ОДА) «Інвестиційно-інноваційний центр.

ІП «Павлоград» розташований у Павлоградському районі Дніпропетровської області. Він допоможе створити близько 5 тис. нових робочих місць, залучити понад $370 млн у розвиток промисловості області та отримати додаткові надходження до бюджетів усіх рівнів.

Кабмін має намір стимулювати українське автовиробництвоПрем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив створити систему стимулювання українського автовиробництва.

Парк розділений на сім секторів відповідно до профілю виробництв. Для машинобудування відведено 120 га землі, приміщень під виробництво будматеріалів – 50 га, переробки сільгосптоварів – 25 га, легкої промисловості та Hi-tech технології – 20 га.

Загалом із 18 індустріальних парків країни, згідно з реєстром МЕРТ, зареєстрований поки один учасник – ТОВ «Шосткинський елеватор» в індустріальному парку «Свема».

Нагадаємо, що ДП «Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова» готується виробляти до 6 ракет-носіїв «Зеніт-3SL» на рік у рамках програми «Морський старт».

Керівництво «Південмашу» також визначило одним із пріоритетних напрямків на найближчий час виробництво вітрогенераторів і комплектуючих до сонячних електростанцій (СЕС).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: