Алчевський меткомбінат остаточно зупинили через блокаду Донбасу

Читать на русском
Дніпровський меткомбінат, що розташований у Кам'янському Дніпропетровської області, також перебуває на межі зупинки через залежність від поставок коксу з Алчевська.

Алчевський металургійний комбінат, що розташований на непідконтрольній українській владі території Луганської області та входить до складу корпорації «Індустріальний союз Донбасу», через блокаду зони АТО повністю зупинив виробництво продукції.

Також припинено генерацію електричної енергії, йдеться в офіційній заяві корпорації, передає «Слово і Діло».

«Ми офіційно підтверджуємо, що від сьогодні в Алчевську повністю припинено виробництво чавуну, сталі, прокату, металургійного коксу. Припинено також повністю генерація електричної енергії», – йдеться в повідомленні.

Крім того, Дніпровський металургійний комбінат, що розташований у Кам'янському Дніпропетровської області, також перебуває на межі зупинки, оскільки він безпосередньо залежить від поставок коксу з Алчевська.

У корпорації висловили стурбованість заявами представників так званої «ЛНР» про «націоналізацію» промислових підприємств компанії, що розташовані в Алчевську.

14 лютого повідомлялося, що Алчевський металургійний комбінат і «Алчевськкокс», які входять до корпорації «Індустріальний союз Донбасу», зупинені з 13 лютого 2017 року на «гарячу» консервацію.

Відзначимо, сьогодні в штабі торгової блокади Донбасу повідомили про оточення спецпідрозділами поліції редуту «Запоріжжя» в Бахмуті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: