Радник Трампа подав у відставку через контакти з Росією

Читать на русском
Радник із нацбезпеки президента США Дональда Трампа Майкл Флінн подав у відставку на тлі критики за обговорення проблеми санкцій із послом РФ у Вашингтоні Сергієм Кисляком ще до інавгурації, в грудні.
Майкл Флінн

Радник із нацбезпеки президента США Дональда Трампа Майкл Флінн подав у відставку на тлі критики за обговорення проблеми санкцій із послом РФ у Вашингтоні Сергієм Кисляком ще до інавгурації.

Про це пише «ВВС Україна», повідомляє «Слово і Діло».

Раніше телеканал Fox News повідомив, що генерал Флінн вибачився перед віце-президентом Майком Пенсом за те, що неправильно проінформував адміністрацію про свої контакти з Кисляком.

Рейтинг схвалення політики Трампа впав до 40%Рейтинг схвалення роботи нового президента США Дональда Трампа знизився з 45% до 40%. Рейтинг несхвалення виріс до 55%.

При цьому радник президента США Келліенн Конвей заявила в інтерв'ю телеканалу MSNBC, що Флінн користується абсолютною довірою Трампа.

У своїй заяві щодо відставки Флінн визнав, що в період перед інавгурацією Трампа він «через необережність надав віце-президенту та іншим неповну інформацію щодо телефонних розмов із послом Росії».

Нагадаємо, нещодавно низка конгресменів США зажадали розслідування діяльності радника Трампа Майкла Флінна. Також американський сенатор Ліндсі Грем розповів, що між Трампом і Конгресом зростає конфлікт з приводу Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: