Дні пам'яті Небесної Сотні: в Києві посилять охорону порядку

Читать на русском
У столиці на службу 18-20 лютого вийдуть понад 6 тисяч правоохоронців. Поліція, зокрема, має намір перевіряти документи і оглядати речі.

Поліцію Києва до Дня Героїв Небесної Сотні, 20 лютого, переведуть на посилений варіант несення служби.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, передає «Слово і Діло».

Сьогодні, 14 лютого, керівники Міністерства внутрішніх справ, Нацполіції, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій і командування Нацгвардії на відеоселекторній нараді обговорили план дій правоохоронних органів у дні вшанування Героїв Небесної Сотні, 18-22 лютого 2017 року.

Відзначається, що заходи, присвячені подіям Майдану трирічної давності, пройдуть у всіх регіонах України.

Адвокат Небесної Сотні розповів про докази причетності Януковича до розстрілів МайдануОбвинувачення в справі злочинів на Майдані має певні докази причетності екс-президента Віктора Януковича до розстрілів протестувальників.

«З метою забезпечення публічного порядку та безпеки громадян у територіальних підрозділах планують при необхідності розгорнути діяльність оперативних штабів. До їх складу увійдуть представники поліції, Національної гвардії, ДСНС, а також місцевої влади», – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в Нацполіції, в Києві на службу вийдуть понад шість тисяч правоохоронців. Поліція планує вживати превентивних заходів: здійснювати перевірку документів, огляд речей, а за необхідності – обмежувати доступ на окремі ділянки.

Водночас правоохоронці закликають організаторів та учасників запланованих масових заходів із розумінням поставитися до роботи із забезпечення публічного порядку та безпеки громадян, дотримуватися вимог законодавства та уникати конфліктних ситуацій і провокацій.

Раніше в ГПУ повідомляли, що в справах злочинів під час Майдану повідомлено про підозру 351 людині.

Нагадаємо, Кабмін збільшив одноразову допомогу сім'ям загиблих і постраждалим на Євромайдані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: