Гройсман прокоментував зацікавленість правоохоронців премією Марушевської

Читать на русском
Глава українського уряду Володимир Гройсман прокоментував історію з 500-гривневою премією екс-керівника Одеської митниці.

Антикорупційним органам є чим зайнятися, крім розслідування отримання колишнім керівником Одеської митниці Юлією Марушевською премії в 500 гривень на 8 березня.

Про це на своїй сторінці написав прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодо історії з Юлією Марушевською, яку зараз жваво обговорюють у мережах. Вважаю, що антикорупційним органам у сьогоднішніх реаліях є чим зайнятись, окрім премії в 500 гривень на 8 березня, яку вона отримала», – сказав Гройсман.

Водночас, за його словами, безперечно, закони мають виконуватися всіма незалежно від персоналій і посад.

«Це навіть не смішно! Безперечно, і дух, і буква закону мають дотримуватись. Але треба перш за все шукати не формальних порушень, а добиватися того, щоб кожен чиновник робив свою справу професійно і щоб закон реально виконувався всіма, незалежно від персоналій», – зазначив прем'єр.

Нагадаємо, Марушевська в своєму Facebook написала, що Національне агентство з питань запобігання корупції та Служба безпеки України підозрюють її в можливому конфлікті інтересів при преміюванні співробітниць Одеської митниці на 8 березня в розмірі 500 гривень.

Раніше голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що екс-керівник Одеської митниці Юлія Марушевська потрапила під слідство за підозрою в корупції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: