Обіцяна Андрієвським реконструкція басейну у столичній дитячій лікарні затяглася

Читать на русском

Народний депутат Дмитро Андрієвський не виконав обіцянку провести в 2016 році реконструкцію басейну Київської дитячої клінічної лікарні номер 3.
Дмитро АндрієвськийФото: РИА Новости Украина, Євген Котенко

Київська міська дитяча клінічна лікарня №3 зустріла 2017 рік без обіцяного народним депутатом Дмитром Андрієвським реконструйованого басейну.

Про те, що басейн, розташований у поліклініці №1 лікарні, що в Солом’янському районі столиці, буде відремонтований до кінця 2016 року нардеп від «Блоку Петра Порошенка» повідомив ще у січні.

У вересні депутат навіть звітував, що завершення робіт заплановане на листопад 2016-го. Проте, на жаль, ця заява не відповідала дійсності.

Як стало відомо «Слову і Ділу» зі складеної лікарнею відповіді на інформаційний запит, станом на 7 лютого 2017 року в басейні медзакладу не встановлена приточно-витяжна вентиляція та не завершений ремонт покрівлі й фасаду. Перше там пояснюють затримкою поставки закордонного обладнання, друге – несприятливими погодними умовами. За попередніми прогнозами, повернутися до ремонту даху й фасаду басейну можна буде не раніше квітня.

Отже, озвучувати строки реконструкції Андрієвський поквапився. Нагадаємо, раніше депутат не впорався з 11 своїми зобов’язаннями. З показником відповідальності в 26% у рейтингу народних депутатів він лише на 217-му місці.

Андриевский не восстановил бассейный комплекс киевской детской клинической больницы №3SlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: