Чи задоволені українці роботою Президента? Дослідження

Читать на русском

За даними соціологічної групи «Рейтинг», рівень підтримки простими громадянами діяльності чинного Президента сьогодні низький як ніколи, і в грудні 2016 року складав усього 16%. Натомість 82% були не згодні з діями й результатами роботи Глави держави. За даними «Рейтингу», найвищий рівень підтримки дій Президента був зафіксований у вересні 2014 року – 55%, а з листопада 2015-го до вересня 2016-го – коливався в межах 24-20%.

13 друзів Гройсмана: чого чекати від Кабміну в 2017 році«Слово і Діло» дібрало найважливіші обіцянки членів українського уряду, які вони планують реалізувати в 2017 році.

Соцопитування Київського міжнародного інституту соціології показали ще нижчий рівень народної підтримки дій Президента – лише 14% станом на червень минулого року. При цьому в КМІСі стверджують, що в червні 2015-го цей показник був на рівні 30%, а вже у вересні того ж року впав до 27%.

Ще одна авторитетна соціологічна інституція, Центр Разумкова, вказує такі цифри: станом на листопад минулого року 24% опитаних підтримували дії Порошенка, 67% – їх не схвалювали; у квітні підтримка становила все ті ж 24%, але незадоволених було більше – 69%; у березні ж 2015-го задоволеними роботою Глави держави були 44% опитаних, незадоволеними – 50%.

Нагадаємо, днями «Слово і Діло» продемонструвало рейтинг електоральної підтримки найвідоміших українських політиків (включаючи Президента), а також провідних політичних партій. Крім того, як з’ясував портал, у 2016 році Петро Порошенко виконав лише кожну п’яту свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: