Стало відомо, коли в продаж надійдуть квитки на «Євробачення-2017»

Читать на русском
У Національній телерадіокомпанії України очікують початку продажів на Євробачення вже в цьому місяці.

У Національній громадській телерадіокомпанії України очікують початку продажів на «Євробачення» вже цього місяця.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Сподіваємося, що квитки надійдуть у продаж в лютому, ми активно працюємо над втіленням цього. Варто відзначити, що в минулі роки були різні дати початку продажу квитків на конкурс, - це відбувалося і в березні (12 березня - в 2012 році, 16 березня - в 2009-му)», - розповів заступник генерального директора НГТУ Павло Грицак.

Він зазначив, що 6 лютого Антимонопольний комітет України зобов'язав НГТУ скасувати процедуру закупівлі послуги з продажу квитків на «Євробачення-2017» після розгляду скарги товариства з обмеженою відповідальністю «Маестро тікет систем».

«Ми будемо виконувати рішення Антимонопольного комітету, це - уповноважений державний орган, у нас немає інших варіантів. Ми не можемо сказати, що згодні з цим рішенням, тому шукаємо варіанти вирішення ситуації, що склалася, щоб запустити квитки в продаж якомога раніше. Ми проводимо консультації з цього питання з Європейською мовною спілкою (ЄМС) і не приймати ніяких рішень без узгодження з ними», - зазначив Грицак.

За результатами тендеру на відбір офіційного квиткового агента конкурсу було вибрано приватне підприємство «В Тикет» (Concert.ua).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вартість квитків на «Євробачення-2017», яке відбудеться в Києві, на даний момент вже встановлена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: