Названі втрати України за період останньої ескалації в зоні АТО

Читать на русском
За весь період ескалації бойових дій у районі населеного пункту Авдіївка Збройні сили України загалом втратили 76 бійців, з яких 10 загинули, а всі інші отримали поранення або були травмовані в результаті вогню з боку противника.

За весь період загострення біля Авдіївки Збройні сили України втратили 76 бійців. З них 10 загинули, решта отримали поранення або були травмовані.

Про це розповів заступник керівника спільного оперативного штабу, генерал-майор Андрій Цвєтков, передає «Слово і Діло».

Підсумки тижня від Віктора Трегубова. Тиждень АвдіївкиБойовики використовують «Гради» в Авдіївській промзоні, український літак був обстріляний Росією над Чорним морем і продовження торгової блокади – всі найважливіші події тижня в огляді блогера Віктора Трегубова.

Під час засідання оперативного штабу щодо загострення ситуації в Авдіївці він зазначив, що втрати противника перевищують наші в кілька разів.

«У зоні проведення АТО в районі Авдіївки російсько-сепаратистські війська спробували атакувати позиції Збройних сил України, щоб вигнати наших захисників із займаних укріплень і встановити там свій контроль. Однак плани ворога провалилися й бойовики зазнали значних втрат. Агресор продовжує обстрілювати наші позиції», – зазначив генерал.

За його словами, за тиждень із 29 січня сепаратисти провели на цьому напрямку 40 довгострокових обстрілів і випустили по укріпленнях українських солдатів близько 6 тис. снарядів і мін.

«За цей період втрати української армії склали: безповоротні – 10 бійців і 66 поранених», – підсумував Цвєтков.

Раніше Павло Жебрівський повідомив, що загострення ситуації в районі Авдіївки пішло на спад.

Нагадаємо, що в Авдіївці відновили електропостачання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: