Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 6 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу українські позиції обстріляли 94 рази. П'ятеро наших військових поранені, один травмований.

Напрямки:

На Маріупольському напрямку з артилерії 152 122 міліметри обстріляли Бердянське, Лебединське та Талаківку. З мінометів - Троїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Мар'їнку, Водяне, Широкине і Гнутове. Під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапила Красногорівка, Мар'їнка, Лебединське, Новотроїцьке. Снайпери обстрілювали Гнутове і Павлопіль. БМП і танк - Широкине і Красногорівку.

На Луганському напрямку загарбники з мінометів обстріляли Катеринівку, Попасну, Новозванівку. З гранатометів та стрілецької зброї – Кримське, Новоолександрівку, Троїцьке. По Кримському та Жовтому вогонь вели снайпери противника.

На Донецькому напрямку окупанти з танків, 120- та 82-міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї неодноразово вели вогонь по наших позиціях в районі Пісків, Авдіївки, Кам’янки, Зайцевого, Опитного, Новгородського, Залізного, та Луганського. По Невельському вів вогонь снайпер, а по Луганському – БМП ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: