Жебрівський: режиму тиші в Авдіївці немає, є нові поранені

Читать на русском
Станом на 12:45 вогонь російсько-терористичних угруповань триває, ще один місцевий мешканець отримав поранення.

За інформацією голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, станом на 12:45 російсько-терористичні угруповання не дотримуються режиму припинення вогню.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Facebook чиновника.

«Станом на 12:45 режиму тиші все ще немає. Російські бойовики продовжують обстріл. В Авдіївці є один поранений серед місцевих мешканців. Рішення про повномасштабну евакуацію не ухвалюємо. Але вже повністю підготувалися до неї на випадок оголошення евакуації», – зазначив він.

Жебрівський додав, що станом на тепер відбувається вивезення з Авдіївки до Білецького та Костянтинівки людей з особливими потребами та важкохворих пацієнтів, що перебували в реанімації.

Спостерігачі ОБСЄ перебувають в Авдіївці – прес-службаУ спеціальній моніторинговій місії Організації з безпеки та співпраці в Європі заявили, що їхні спостерігачі зараз перебувають в Авдіївці.

«До міста постійно надходять додаткові електрогенератори та польові кухні. Очікуємо на додатковий приїзд польових кухонь. Їжу готуємо на стадіоні «Хімік». Там встановлено наметове містечко. На стадіоні налагоджено супутниковий зв'язок. Є вся необхідна оргтехніка та інтернет. В термосах розвозимо містом гарячу їжу та кип’яток», – доповів про ситуацію голова ВЦА.

Раніше він повідомляв, що протягом дня з прифронтового міста можуть бути евакуйовані 8 тисяч жителів. Тим часом представники ВЦА спільно із силовиками та працівниками ДСНС намагаються не допустити заморожування систем теплопостачання в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: