Обіцяний херсонським губернатором сміттєпереробний завод ще навіть не починали будувати

Читать на русском
Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв провалив обіцянку розпочати в 2016 році будівництво сміттєперобного заводу в окрузі, в якому він раніше був обраний депутатом.
Андрій Гордєєв

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв провалив обіцянку розпочати в 2016 році будівництво в регіоні сміттєпереробного заводу.

Цю обіцянку він дав, іще будучи народним депутатом України, нагадує «Слово і Діло».

Зокрема, 26 січня минулого року, коли Гордєєв іще представляв у Верховній Раді 183-й мажоритарний округ (Комсомольський район Херсона), він пообіцяв «розпочати будівництво сміттєпереробного заводу». «Вже є інвестор, затримка лише за проектантом», – додав тоді нардеп, зазначивши граничним терміном початку робіт кінець 2016 року.

28 квітня Президент призначив Гордєєва головою Херсонської ОДА. Проте це не допомогло йому в реалізації обіцянки. Як з’ясувало «Слово і Діло», віз і нині там: зацікавлений інвестор (яким виявилася польська компанія Grajan) оббиває пороги обласної та районної адміністрацій (будувати завод вирішили в Олешківському районі), тоді як до реального початку робіт ще дуже далеко. 22 гектари для будівництва нібито вже знайшли, але остаточне рішення щодо цього питання має бути ухвалене протягом 2017 року.

Таким чином, Андрій Гордєєв провалив уже п’яту свою обіцянку й із 19% виконаних обіцянок у рейтингу відповідальності вітчизняних голів ОДА він посідає лише 19-ту сходинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: