В Росії заявили про готовність передати Україні 16 засуджених із Криму

Читать на русском
Міністерство юстиції Росії повідомило про згоду української сторони прийняти громадян України, які відбувають покарання у виправних установах в анексованому Криму.

Міністерство юстиції Росії повідомило про отримання згоди від української сторони прийняти громадян України, які відбувають покарання в установах ФСВП в окупованому Криму.

Про це повідомили в прес-службі відомства, передає «Слово і Діло».

Звільнення полонених: хто з політиків працює, а хто – лише обіцяєВ контексті останніх заяв про перспективи звільнення незаконно утримуваних на Донбасі та в Росії заручників «Слово і Діло» вирішило нагадати, хто з політиків обіцяв родинам полонених повернути їхніх рідних додому.

У повідомленні зазначається, що від української сторони отримано згоду на переміщення низки громадян України, які відбувають покарання в установах ФСВП Росії й були засуджені вироками українських судів до позбавлення волі до 18 березня 2014 року.

Раніше представник українського омбудсмена Михайло Чаплига повідомив, що спочатку сторони обговорювали передачу 18 засуджених, але в одного з них виявилося російське громадянство, один звільнився за УДЗ, тому йдеться про передачу 16 ув'язнених з Криму для відбування покарання.

Раніше повідомлялося, що Савченко оприлюднила черговий список полонених.

Нагадаємо, Україна готова здійснити обмін полоненими з представниками самопроголошених «Донецької та Луганської народних республік» за формулою 228 на 48.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: