У Мін'юсті назвали найпопулярніші імена новонароджених

Читать на русском
У Міністерстві юстиції назвали імена, якими найчастіше називали новонароджених в Україні в 2016 році.

У Департаменті державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції назвали найпопулярніші імена, якими батьки називали новонароджених в Україні в 2016 році.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Відзначається, що Анна і Максим стали найпопулярнішими іменами в Україні, якими найчастіше називали новонароджених у минулому році.

Крім названих імен, популярними для дівчаток стали Анастасія, Марія, Софія, Єва, Злата, Вікторія, Дар'я, Вероніка, Соломія і Олександра, а для хлопчиків - Олександр, Дмитро, Андрій, Владислав, Денис, Іван, Данило, Михайло, Артем.

Рідше минулому році дівчаток називали Наталя, Яна, Аліна, Мілана, Лілія, хлопчиків - Богдан, Ярослав, Ілля, Єгор, Назар, Матвій.

Спостерігаються й певні регіональні особливості щодо найпопулярніших імен для малюків. Наприклад, у Дніпропетровській області це Альбіна, Василиса, Еліна, Ніколь; в Закарпатській - Домініка; Київська - Арсеній; Львівська - Юстина, Дем'ян; Полтавська - Гордій; Тернопільська - Маріанна; Харківська - Ліана, Камілла, Платон.

У Києві в минулому році дівчаток називали Марія, Софія, Анна, Анастасія, Злата, Поліна, Кіра, Єва, Катерина, а хлопчиків - Артем, Іван, Олександр, Максим, Тимофій, Матвій, Мbхаіл, Дмитро і Андрій.

Нагадаємо, раніше у відомстві повідомляли, що послугою «Шлюб за добу» з моменту запуску пілотного проекту влітку 2016 року вже скористалися близько 3600 пар.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: