У МВС розповіли, коли завершиться конкурс на посаду голови Нацполіції

Читать на русском
У Міністерстві внутрішніх справ України анонсували завершення конкурсу на посаду керівника Національної поліції на початку лютого.
Тестуванняфото: АСН

Національна комісія з відбору керівника Національної поліції сподівається завершити конкурс на посаду голови структури на початку лютого.

Про це журналістам розповів прес-секретар Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«Євген Захаров (секретар комісії – Ред.) сказав, що в нас все буде дуже скоро. Десь у перший тиждень лютого», – зазначив Шевченко.

Як відомо, сьогодні відбувається тестування на посаду керівника Нацполіції. У ньому, зокрема, бере участь заступник голови Нацполіції Костянтин Бушуєв, а ось в. о. голови Нацполіції Вадим Троян та начальник київської поліції Андрій Крищенко на тестуванні помічені не були. За попередніми даними, в тестуванні беруть участь 43 особи. Результати тестів очікуються наприкінці тижня.

Нагадаємо, раніше стали відомі умови для участі в конкурсі на посаду голови Нацполіції. Пізніше були оприлюднені списки кандидатів на цю посаду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: