Суд відновив арешт нафтобази Курченка в Херсоні

Читать на русском
У Київському апеляційному господарському суді вирішили подальшу долю нафтобази Сергія Курченка в Херсоні, яка пов'язана з кредитами ліквідованого Реал-Банку.

Київський апеляційний господарський суд відновив арешт нафтобази в Херсоні, яка виступала заставою за стабілізаційним кредитом, виділеним Національним банком ліквідованому «Реал-банку».

Позов на арешт нафтобази був поданий Національною поліцією України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

16 квітня 2014 року Печерський районний суд Києва наклав арешт на нерухомість ТОВ «Всеукраїнський промисловий союз» – нафтобазу в Херсоні. Щоправда, через 2 роки, 19 жовтня 2016-го, Господарський суд Києва скасував арешт нафтобази, задовольнивши позов Нацбанку.

Водночас Нацполіція вирішила звернутися до Київського апеляційного господарського суду зі скаргою, в якій просила рішення скасувати. 17 січня суд задовольнив позов Нацполіції й скасував рішення Госпсуду Києва про скасування арешту нафтобази.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд підтвердив заочний арешт Курченка. Крім того, заарештований у справі Курченка Олександра Кацуба пішов на угоду зі слідством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: