Рибний патруль Києва закупив нове обладнання напередодні сезону – фото

Читать на русском

Рибоохоронний патруль через систему ProZorro закупив 24 моторних човни та 13 автомобілів. Заощаджені кошти пішли на закупівлю додаткового обладнання: ехолотів, радіостанцій, причепів для перевезення човнів, комп'ютерної техніки.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий, передає «Слово і Діло».

«Вважаю, що перші півроку роботи Київського рибоохоронного патруля можна визнати ефективними. В правопорушників вилучені тонни біоресурсів, десятки транспортних засобів, сотні знарядь лову. До суду передані понад чотириста справ про адміністративні правопорушення, а сума виявлених збитків становить близько 1,2 мільйона гривень», – пише він.

Як повідомлялося раніше, Держрибагентство отримає з Держбюджету на 2017 рік на 40 мільйонів гривень більше, ніж роком раніше. Ці кошти підуть на рибні патрулі.

«Слово і Діло» зафіксувало 34 обіцянки міністра аграрної політики і продовольства України Тараса Кутового, 8 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 24%. З повним переліком обіцянок Кутового можна ознайомитися на сторінці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: