Кабмін дозволив експорт зброї підприємству «Форт»

Читать на русском
Розширення експортних можливостей дозволить розширити його виробничі можливості й сприятиме забезпеченню зброєю Збройних сил України.

Уряд надав НВО «Форт» МВС України додаткові повноваження на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для потреб власного виробництва.

Відповідна постанова КМУ №12 від 11.01.2017 оприлюднена на «Урядовому порталі», передає «Слово і Діло».

«Це дозволить активізувати зовнішньоекономічну діяльність КНВО «Форт», розширити його виробничі можливості та експортний потенціал, сприятиме забезпеченню стрілецькою зброєю, боєприпасами, оптичними приладами, прицілами до зброї, тепловізорами, бронежилетами та шоломами Збройних сил України та інших військових формувань», – йдеться в постанові.

Український автомат «Малюк» пройшов випробування і запущений у виробництво – відеоСтрілецька автоматична зброя українського виробництва «Малюк» пройшла випробування і запущена у виробництво.

Нагадаємо, що Україна відновлює поставки танків «Оплот-М» у рамках контракту з Королівством Таїланд.

ДК «Укроборонпром» і польська компанія WB Electronics S.A. 22 грудня 2016 року підписали угоду про співпрацю в галузі створення нових зразків зенітної та зенітної-ракетної техніки відповідно до умов ведення сучасної війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: