Гройсман підтримає «АвтоКрАЗ» 2 мільярдами гривень

Читать на русском
АвтоКрАЗ виробляє як військову техніку, так і комунальну та спеціальну техніку, яка може оновити автопарк ДСНС, правоохоронних органів, комунальних підприємств.

ПАТ «АвтоКрАЗ» у 2017 році отримає державного замовлення на виробництво техніки на суму близько 2 млрд грн.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Полтавської ОДА Валерій Головко, передає «Слово і Діло».

«Цю новину привіз зі столиці, де вчора пройшла досить серйозна й представницька нарада під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана», – повідомив він.

Губернатор зазначив, що це перша нарада, де не просто обговорювалися проблеми машинобудування, а й відбувався пошук шляхів підтримки та розвитку галузі.

«А щодо держзамовлень для ПАТ «АвтоКрАЗ», то це підтримка не одного лише підприємства, а й 7 тисяч працівників підприємств-постачальників, а з урахуванням суміжних галузей – це 100 тисяч українців, які отримають гарантовану роботу й заробітну плату», – підкреслив Головко.

Він нагадав, що «АвтоКрАЗ» виробляє як військову техніку, так і комунальну та спеціальну техніку, яка може оновити автопарк ДСНС, правоохоронних органів, комунальних підприємств.

Відзначимо, що Кременчуцький автозавод активно веде роботи з освоєння виробництва автомобілів малої вантажопідйомності для заміни російських аналогів на українському ринку.

У Рівненській області військові ремонтники налагодили удосконалення РСЗО БМ-21 «Град» шляхом їх встановлення на шасі вітчизняного виробника важких вантажівок Кременчуцького автозаводу.

«Слово і Діло» зафіксувало 55 обіцянок голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка, 28 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 51%. Із повним переліком обіцянок Головка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: