Гройсман обіцяє захищати вітчизняний бізнес

Читать на русском
Прем'єр закликав місцеву владу повідомляти про випадки тиску на бізнес з боку органів контролю.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв допомагати захищати вітчизняний бізнес і назвав ворогами тих, хто тисне на підприємців.

Про це він заявив на семінарі, присвяченому розвитку інвестиційного та експортного потенціалу регіонів, повідомляє «112.ua», передає «Слово і Діло».

За його словами, потрібно боротися з випадками непосильних умов для інвестицій в Україні, і оголосити війну тим, хто не дає створювати нові робочі місця.

Як працюють міністри Гройсмана? Дайджест обіцянок уряду«Слово і Діло» підготувало традиційний огляд головних обіцянок членів Кабінету міністрів України.

«Я думаю, що ви можете сьогодні проаналізувати й підтвердити, що іноді і на рівні міста, і на рівні району, і на рівні області створюються непосильні умови для розвитку інвестицій. Це все ми з вами маємо ліквідувати. Якщо хочете, в хорошому сенсі цього слова, оголосити війну всім тим, хто постає проти того, хто створює робочі місця, проти того, хто не дає можливості нам із вами вирвати країну з тотальної бідності. Ніколи грошовий верстат не робив країну успішною. Ніколи», – сказав прем'єр.

Він пообіцяв, що зробить все від нього залежне, щоб захистити бізнес від органів контролю.

«Я підкреслюю, що той, хто тисне сьогодні на підприємця, який реально створює національний продукт, – наш із вами класовий ворог, яку б посаду він не обіймав. Я звертаюся до мерів міст, голів адміністрацій. Колеги, якщо на вашій території є недбалий контролер, скажіть про це й не мовчіть. Я зроблю все залежне від себе, щоб такий керівник – податкової, митниці, Держпраці, поліції, – якщо це очевидний факт, я зроблю все, щоб він був зміщений із посади», – пообіцяв прем'єр.

Раніше в НБУ повідомили, що український бізнес погіршив інфляційні очікування на 2017 рік.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України дозволив компаніям-імпортерам подавати кілька додаткових митних декларацій для ввезення товарів на територію України дрібними партіями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: