Червоний Хрест готовий допомогти Міноборони в ідентифікації загиблих у зоні АТО

Читать на русском
Червоний Хрест вирішив надати допомогу Міністерству оборони України в ідентифікації військовослужбовців, що загинули на Донбасі.

Міжнародний Комітет Червоного хреста готовий допомогти українській стороні в ідентифікації загиблих у зоні проведення антитерористичної операції.

Таке рішення делегація МКЧХ ухвалила за результатами міжвідомчої наради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

«Представники делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні заявили про готовність долучитися до процесу ідентифікації тіл (останків) загиблих військовослужбовців та інформаційно-психологічного супроводження членів сімей, родичі яких загинули у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у форматі, який буде обговорений та ухвалений представниками відомств, що задіяні в зазначеному процесі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Червоний Хрест ухвалив рішення про розширення масштабу операцій в Україні. Також МКЧХ відправив на Донбас медичне обладнання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: