Порошенко нагородив орденом Свободи Рефата Чубарова

Читать на русском
Президент Петро Порошенко нагородив орденом Свободи голову Меджлісу кримськотатарського народу, депутата Верховної Ради Рефата Чубарова.

На урочистому заході з нагоди Дня соборності Петро Порошенко нагородив орденом Свободи голову Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Українські новини.

За словами Президента, нагорода присвоєна Чубарову за вагомий особистий внесок у розвиток державного будівництва, соціально-економічний, науково-технічний і культурно-освітній розвиток країни, консолідацію українського суспільства та багаторічну працю.

Нагадаємо, з 2015 року Рефат Чубаров є депутатом Верховної Ради України від «Блоку Петра Порошенка».

Рефат ЧубаровГолова Меджлісу кримсько-татарського народу
Чубаров запевнив, що в Конституції України будуть закріплені принципи існування Кримської АвтономіїСказано 28 березня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Днями, Чубаров закликав українську владу змінити статус Криму в Конституції та пообіцяв, закріпити в КУ принципи існування Кримської Автономії, яка створюється на основі права корінного народу на самовизначення.

Нагадаємо, з початку російської агресії Крим покинули 50 тисяч чоловік. Раніше «Слово і Діло» проаналізувало, як змінилася економіка Криму за три роки анексії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: