Медведєв: Росії треба розпрощатися з ілюзіями про зняття санкцій

Читать на русском
Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія повинна розлучитися з ілюзіями про швидке скасування західних санкцій.
Дмитро Медведєв

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія повинна розлучитися з ілюзіями про швидке скасування західних санкцій.

Про це він заявив на з'їзді партії «Єдина Росія», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Трамп назвав умови зняття санкцій з РосіїОбраний президент США Дональд Трамп може скасувати санкції проти Російської Федерації в тому випадку, якщо співпраця з РФ буде корисною.

«Час розлучитися з ілюзіями, що відносно нашої країни буде скасовано якісь санкції. Очевидно, що усе це – надовго. Нічого сподіватися на чужі вибори, на якихось керівників іноземних», – сказав Медведєв, якого з'їзд «Єдиної Росії» переобрав головою партії.

Нагадаємо, 15 грудня лідери Євросоюзу схвалили принципове політичне рішення про продовження на півроку економічних санкцій відносно Росії у відповідь на агресію проти України.

Як повідомлялося, рішення про введення економічних санкцій ЄС відносно Росії було прийнято влітку в 2014 році у зв'язку з її діями, спрямованими на дестабілізацію ситуації на Донбасі. Кожні півроку ЄС приймає рішення про продовження санкцій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: