Трамп прийняв присягу президента США

Читать на русском
Дональд Трамп прийняв присягу і офіційно стала 45-м президентом Сполучених Штатів Америки.

Дональд Трамп прийняв присягу президента США.

Про це повідомляє «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Трамп присягав на двох Бібліях: Біблії Авраама Лінкольна, а також Біблії, яку йому подарувала мати після закінчення недільної школи у 1955 році.

«Урочисто присягаю, що буду чесно виконувати обов'язки президента Сполучених Штатах і в повну міру своїх можливостей берегти, охороняти і захищати Конституцію Сполучених Штатів. І нехай допоможе мені Бог», - сказав Трамп текст присяги.

Інавгурація Трампа: цікаві деталі церемонії«Слово і Діло» створило інфографіку про цікаві факти щодо інавгурації 45-го президента Сполучених Штатів Дональда Трампа.

Приймав присягу Трампа головний суддя Верховного суду США Джон Робертс на західних сходах Капітолія.

Також присягу прийняв віце-президент Майкл Пенс. Нагадаємо, що Пенс з 2013 обіймав посаду губернатора штату Індіана. В липні 2016 року з'їзд Республіканської партії затвердив Пенси кандидатом у віце-президенти США в команді Дональда Трампа.

Після прийняття присяги Трамп виступить з промовою. Інавгураційна промова президента США – це історичний виступ, цитати з якого часто стають дуже відомими.

Нагадаємо, що у Вашингтоні почалася церемонія інавгурації Дональда Трампа, який стане 45-м президентом США. Церемонія проходить в Білому Домі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: