Кличко в Давосі залучає компанії до управління тепломережами Києва

Читать на русском
Йдеться про західні компанії, які мають великий досвід управлінні енергетичними активами та подали заявки.

Київ веде переговори з трьома компаніями з Норвегії, Польщі та Франції про укладення договору концесії теплових мереж столиці.

Договір про управління тепломережами мережами «Київенерго», що підконтрольна ДТЕК Ахметова, спливає цьогоріч, повідомив мер Києва Віталій Кличко в кулуарах «Українського сніданку», організованого Фондом Пінчука в Давосі, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ведемо переговори з трьома компаніями з Норвегії, Польщі та Франція, які готові брати участь у відкритих торгах на концесію тепломереж «Київенерго», – сказав він.

Йдеться про західні компанії, які мають великий досвід управління енергетичними активами та подали заявки.

Як повідомлялося раніше з посиланням на генерального директора ДТЕК Максима Тимченка, холдинг, імовірно, спільно з потенційними західними партнерами зі сфери теплової енергетики та теплопостачання братиме участь у конкурсі на концесію столичних тепломереж і ТЕЦ, але за умови поліпшення регуляторного середовища.

Нагадаємо, КМДА направить 70 мільйонів гривень на ремонт найбільш аварійних ділянок столичних тепломереж у 2017 році.

«Слово і Діло» зафіксувало 352 обіцянки мера столиці України Віталія Кличка, 157 з яких він виконав. Коефіцієнт його відповідальності – 45%. Із повним переліком обіцянок Кличка можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: