Вкладникам «Михайлівського» відновили виплати

Читать на русском
Оновлений реєстр відшкодувань вкладникам Михайлівського містить інформацію про фізичних осіб, що прирівняні до його вкладників.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з 20 січня 2017 року відновив виплати коштів вкладникам ПАТ «Банк Михайлівський».

Про це повідомляє ФГВФО, передає «Слово і Діло».

Для отримання коштів вкладники «Михайлівського» з 20 січня 2017 року до 2 березня 2017 року можуть звертатися до установ банків-агентів Фонду – ПАТ «Альфа Банк», ПАТ ПУМБ та АТ «Таскомбанк».

Оновлений реєстр відшкодувань вкладникам ПАТ «Банк Михайлівський» містить інформацію про фізичних осіб, що прирівняні до вкладників ПАТ «Банк Михайлівський», заяви яких були подані до 30 грудня 2016 року включно до пунктів прийому документів або засобами поштового зв'язку.

Суд залишив під вартою екс-голову банку «Михайлівський»Апеляційний суд Києва відхилив клопотання адвокатів Ігоря Дорошенка й залишив запобіжний захід – тримання під вартою – в силі.

Заяви, подані після зазначених дат, будуть включені до наступного реєстру на виплату. Прийом заяв триває й триватиме до завершення процедури ліквідації ПАТ «Банк Михайлівський».

Нагадаємо, що ФГВФО з 13 січня тимчасово припиняв виплати вкладникам банку «Михайлівський» через необхідність доповнення реєстру вкладників банку.

Президент Петро Порошенко підписав закон, який передбачає відшкодування грошей вкладникам банку «Михайлівський», 17 листопада 2016 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: