НБУ ввів тимчасову адміністрацію в банк «Народний капітал»

Читать на русском
Народний капітал готують до виведення з ринку. Тимчасову адміністрацію ввели на один місяць – із 20 січня до 19 лютого 2017 року.

Фонд гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО) ухвалив рішення від 19 січня 2017 року про введення тимчасової адміністрації в АТ НК Банк і делегування повноважень тимчасового адміністратора банку.

Про це йдеться в повідомленні Фонду, передає «Слово і Діло».

Згідно з рішенням НБУ, банк готують до виведення з ринку. Тимчасову адміністрацію ввели на один місяць – із 20 січня до 19 лютого 2017 року.

«Призначено уповноважену особу Фонду та делеговані всі повноваження тимчасового адміністратора АТ НК Банк провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу впровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Андронову Олегу», – йдеться в повідомленні.

Скільки банків відправили на ліквідацію в 2016 роціУ 2016 році Національний банк був більш «прихильним» до своїх підопічних – комерційних банків, однак і за підсумками минулого року фінансова система України недорахувалася 21 фінустанови, що надає банківські послуги.

Відзначимо, що акціонери «Фінбанку» (Одеса) на зборах 1 лютого мають намір розглянути питання про ліквідацію фінустанови.

Раніше правління Нацбанку ухвалило рішення ліквідувати ПАТ «Інвестбанк», ліквідатором призначений Ігор Красюк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: