Авіарейси Харків-Варшава стануть щоденними

Читать на русском
Польський авіапревізник компанія LOT збільшить частоту перельотів авіарейсу Харків-Варшава до семи на тиждень із 4 червня 2017 року.
Міжнародний аеропорт «Харків»

Авіакомпанія LOT (Польща) з 4 червня 2017 року збільшить частоту регулярних перельотів із Харкова до Варшави із шести разів на тиждень до семи.

Про це повідомляє прес-служба міжнародного аеропорту «Харків», передає «Слово і Діло».

«З 5 березня LOT відправлятиме літаки до Варшави з Харкова по понеділках, вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях, а з 31 березня і до 3 червня включно рейс буде здійснюватися в усі дні, крім суботи», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що LOT почав здійснювати регулярні перельоти за маршрутом Харків-Варшава в березні 2016 року. Рейс починався з п'яти частот на тиждень, а згодом був розширений до шести.

Авіакомпанії України наростили пасажиропотік на третинуОбсяги пасажирських перевезень українських авіакомпаній у 2016 році збільшилися на 31,2% порівняно з 2015 роком і склали 8,274 млн осіб.

Раніше повідомлялося, що LOT почне пасажирські перевезення до Варшави з аеропорту «Київ» із 26 лютого 6 разів на тиждень. У літній період рейси стануть щоденними.

Днями стало відомо, що авіакомпанія Wizz Air (Угорщина) в 2017 році має намір запустити 3 рейси з Києва – до Варшави (Польща), Нюрнберга (Німеччина) та Копенгагена (Данія).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: