Садовий говорить, що львівське сміття може поїхати за кордон

Читать на русском
Мер Львова Андрій Садовий заявив про попередні домовленості для вивезення пресованого сміття зі Львова, не виключивши, що відходи можуть відправитися за кордон.

Мер Львова Андрій Садовий заявив про попередні домовленості для вивезення пресованого сміття зі Львова, не виключивши, що відходи можуть відправитися за кордон.

Про це він сказав на позачерговій сесії міськради, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Дивись.info».

При цьому Садовий не уточнив, де саме погодилися приймати львівське сміття.

Водночас міський голова польського Перемишля Роберт Хома, якому СБУ заборонила в'їзд до України на 5 років, заявив, що мер Львова звертався до нього щодо питання утилізації відходів.

Ліквідація сміттєзвалищ: обіцянки політиків і реальністьБоротьба зі сміттєзвалищами в Україні – одна з найпопулярніших обіцянок серед політиків, однак виконувати вони її, на жаль, не поспішають.

«Він подякував за привітання, яке я йому надіслав, і запропонував зустрітися в консульстві. Він мав до мене конкретну справу – хотів допомоги в проблемі сміття у Львові. Ось така ситуація. Мене розвертають із кордону, а мер сусіднього міста, не знаючи цього, телефонує й просить про допомогу», – повідомив Хома.

Зазначимо, що Андрій Садовий оприлюднив відеозвернення, в якому заявив про небезпеку надзвичайної екологічної ситуації у Львові через неможливість утилізації сміття.

Нагадаємо, Садовий у червні 2016 року пообіцяв збудувати сміттєпереробний завод, а в листопаді стало відомо, що на Львівщині знайшли три ділянки під будівництво заводу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: